Nieuws Politiek

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn onthult nieuwe naam ‘Huis van Cultuur en Bestuur’

Hoogezand – Donderdagmiddag heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn het gevelbord onthuld van het nieuwe gebouw waar het gemeentehuis, de bibliotheek en Kielzog in komen. ‘Het Kielzog’ is daarmee vervangen door de nieuwe naam ‘Huis van Cultuur en Bestuur’.
In dit nieuwe gebouw komen cultuur en democratie samen. Het gemeentehuis zit onder één dak met de openbare bibliotheek, het theater, de muziekschool en een Grand Café. Een prachtige combinatie van cultuur en bestuur, waar onze inwoners elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen ontwikkelen.

Burgemeester Hoogendoorn heeft de nieuwe naam aan de gevel onthuld door een doek weg te halen met de tekst: “Elkaar ontmoeten in één huis. Onder een nieuw dak, met een nieuwe naam”. Daarna verscheen het bord aan de gevel met de tekst “Huis van Cultuur en Bestuur”.

Beeld: Venema Media

Deze diashow vereist JavaScript.

You Might Also Like