Nieuws

Heb jij hem al? De nieuwe ‘Afval Midden-Groningen’ app?

Midden-Groningen – Veel van de inwoners van Midden-Groningen gebruiken de AfvalWijzer-app al. Een handige online tool om te zien wanneer welk afval opgehaald wordt. De nieuwe app ´Afval Midden-Groningen’ is nu beschikbaar. De AfvalWijzer-app blijft nog even in de lucht, maar vervang deze app dus door ‘Afval Midden-Groningen’.

Waarom een nieuwe app?

Met de nieuwe app kunnen wij u straks ook online diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het online bestellen van inzamelzakken of het aanmelden voor de Takkenroute of Grofvuilroute. Zodra dit beschikbaar is in de app informeren wij u hier natuurlijk over.

Download gratis de nieuwe app en vergeet nooit meer een ophaaldag!

Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u direct de ophaaldagen. Ook kunt u een waarschuwingsbericht (notificatie) instellen. U krijgt dan tijdig een berichtje wanneer het afval opgehaald wordt. De app is gratis te downloaden voor iPhone, iPad, Android- en Windows Phone.

Geen smartphone of tablet?

Uw afvalkalender bekijken en printen kan ook op een computer via www.mijnafvalwijzer.nl of kijk op de papierenversie die u rond de jaarwisseling van ons ontvangen heeft.

Foto: Venema Media

You Might Also Like