Evenementen

Begin 2020 met ‘De avonturen van Don Quichotte’ in het Kielzog

Hoogezand – 2020 begint met een spetterende voorstelling ‘De Avonturen van Don Quichotte’ in het Kielzog. Don Quichotte is dé familievoorstelling voor de hele familie. De combinatie van dans, theater en muziek zorgt voor een gezellige sfeer voor jong en oud. Vecht mee tegen de windmolens met mevrouw Struvé, Sandy, Don Quichotte, Sancho Panza en vele anderen.

Het succes van 1001 krijgt een vervolg met ‘De avonturen van Don Quichotte’

Decor, kostuums, choreografie, muziek, techniek en kaartverkoop; er komt ontzettend veel kijken bij een theaterproductie. 25 inwoners van Midden-Groningen repeteren veertien weken lang onder begeleiding van professionele theatermakers aan ‘De avonturen van Don Quichotte’.

‘De avonturen van Don Quichotte’ is een vrolijk, muzikaal theateravontuur voor jong en oud!

De voorstellingen worden gehouden op deze data in het Kielzog in Hoogezand:

Donderdag 2 januari om 19:00 uur (Try out)
Vrijdag 3 januari om 19:00 uur  (Premiere)
Zaterdag 4 januari om 14:30 uur 
Zaterdag 4 januari om 19:00 uur
Zondag 5 januari om 14:30 uur

 

You Might Also Like