Evenementen Nieuws

Bericht van Sinterklaas: “Ik kom 18 november naar Hoogezand-Sappemeer”

 Hoogezand-Sappemeer – Wij kregen deze week bericht van Sinterklaas. Hij verteld in dit bericht wanneer hij naar Hoogezand-Sappemeer komt en waar hij zal arriveren! Lees het volledige bericht hieronder:

Lieve kinderen,

Ook dit jaar ben ik weer voornemens om Hoogezand-Sappemeer te bezoeken om jullie allemaal persoonlijk te kunnen begroeten. Ik zou het heel leuk vinden als jullie, net als voorgaande jaren, weer in grote getalen mij kwamen verwelkomen. We gaan het dit jaar wel een beetje anders doen dan voorgaande jaren. Deel dit bericht dus ook met je papa en mama zodat zij ook op de hoogte zijn van waar en wanneer ik aankom. De intocht zal zijn op zaterdag 18 november en omdat mijn pieten en ik het ieder jaar toch wel erg vroeg vinden, doen we het ietsje later dan voorheen. Om 12 uur zal ik met de boot aankomen in Martenshoek (sluiskade). (Let op: dus niet in de haven van Sappemeer!!)

Uiteraard ga ik wel weer samen met mijn pieten Hoogezand-Sappemeer door zodat jullie allemaal de mogelijkheid hebben om jullie lijstjes of tekeningen bij mij in te leveren, handjes te schudden en een praatje te maken. Het schema hiervan kunnen jullie hieronder vinden. Ik probeer mij altijd zo goed mogelijk aan dit schema te houden, maar helaas kan het door onvoorziene omstandigheden altijd voorkomen dat ik iets later, of misschien wel iets vroeger op een locatie ben.  Mocht het je nou niet lukken om hier bij aanwezig te zijn dan vind ik dit natuurlijk ontzettend jammer! Maar jullie lijstjes en tekeningen mogen jullie natuurlijk ook altijd in jullie schoen stoppen en dan zal ik je zeker niet vergeten!

Tourschema 18 november:

12:00  Aankomst Sinterklaas te Martenshoek

13:45  Aankomst Sinterklaas Pleiaden

14:45  Aankomst Sinterklaas de Hooge Meeren

15:45  Aankomst Sinterklaas Sappemeer (tegenover Bosma en Schuur)

Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op deze dag zodat we er samen een feestje van kunnen maken.

Tot snel!

Sinterklaas

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply