Nieuws

Personeel Anytime Pleiaden brengt verloren portemonnee terug bij eigenaar

Hoogezand – Het zal je maar gebeuren; je laat in alle haast je portemonnee ergens liggen. Het overkwam Lennard van der Laan uit Hoogezand. Personeel van Anytime Pleiaden in Hoogezand zag de portemonnee en heeft hem, voordat Lennard zelf doorhad dat hij hem verloren had, weer veilig thuisbezorgd. 
Lennard zette een bericht op Facebook; “Je portemonnee! Wat zit daar allemaal in?
Naast geld, bankpas en creditcard. Heb ik ook nog mijn rijbewijs, een aantal autopapieren, mijn id-kaart, allerlei pasjes van abonnementen en stempelkaarten en een foto van mijn zoon. Heel veel persoonlijke gegevens en dingen. Hoe vervelend is het dan, dat je je portemonnee verliest of ergens vergeet. Al die rompslomp van blokkeren, aanvragen en extra kosten.”

Hij zegt erg blij verrast te zijn door de service van Anytime. 

De teruggebrachte portemonee van Lennard

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply