Evenementen Nieuws

Janet’s Haarstyle is de leukste kapster van de provincie!

Hoogezand-Sappemeer – Janet’s Haarstyle uit Hoogezand is gekozen tot leukste kapsalon van de provincie Groningen. De kapster uit Hoogezand won deze titel ‘Kapsalon van het jaar’ door stemmen te verzamelen onder haar klanten. Ook hebben dezelfde klanten een beoordeling gegeven aan de kapsalon. 
In de afgelopen twee jaar heeft Janet de titel ‘leukste kapper van de gemeente Hoogezand-Sappemeer’ al gewonnen. Dat ze nu de provinciale titel heeft gewonnen is iets om trots op te zijn. Enkele tientallen kapsalons in de provincie deden mee aan de verkiezing.

De HS-krant heeft een compleet interview met Janet afgenomen. Dat is hier te lezen.

Foto: Janet’s Haarstyle

We moeten er wel bij vertellen dat kapsalon Knip&Zon de titel ‘leukste kapsalon van Hoogezand-Sappemeer’ dit jaar heeft gewonnen. Deze kapsalon kreeg in de gemeente de meeste stemmen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply