112 Nieuws

Politie zoekt slachtoffers van bijtincidenten met herder in Sappemeer

Sappemeer – Buurtbewoners van Boswijk in Sappemeer zijn het zat; tijdens het uitlaten van hun hond komen zij regelmatig een loslopende Mechelse Herder tegen die andere honden aanvalt. In de afgelopen paar jaar is het meermaals voorgekomen dat er honden gebeten zijn. Met als triest dieptepunt zelfs de dood van een hondje. Er is destijds meermaals contact geweest met de politie, maar die heeft de hond en zijn/haar eigenaar nooit kunnen vinden.

Een willekeurige Mechelse Herder – Niet de herder waar het om gaat. (Foto: Mechelaars.nl)

Er is nu een oproep op Facebook geplaatst waarin hondeneigenaren gevraagd wordt om op te passen. Het gaat volgens het bericht op Facebook voornamelijk om de regio Noorderstraat, in de wijk Boswijk en nabij de Apotheek in Sappemeer. Begin deze week zou er ook weer een hond gebeten te zijn door de bewuste herdershond. De politie heeft na gistermiddag de zaak weer opnieuw opgepakt en zou graag contactgegevens krijgen van hondenbezitters die ook slachtoffer zijn geworden.

Dus; heb jij en hond en is jou hond gebeten door een Mechelse Herder in Sappemeer? Neem dan contact op met de politie. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply