Nieuws

Geen inzameling afval op Tweede Pinksterdag

Midden-Groningen –  Het gemeentehuis, BWRI, het Afval Brengpunt in Slochteren, het Afval Aanbrengpunt in Hoogezand en het Composteerterrein zijn maandag 5 juni gesloten. Op Tweede Pinkesterdag maandag 5 juni zamelen we ook geen afval in. De glas, blik en elektronica route wordt op zaterdag 10 juni ingehaald.

De gemeente is dan telefonisch alleen bereikbaar voor het doorgeven van rioolverstoppingen en gevaarlijke situaties in de openbare ruimte. Alle andere meldingen over de openbare ruimte of de afvalinzameling kunt u indienen via de digitale melding openbare ruimte op de gemeentelijke website.

Inzameling bedrijfsafval (1100 liter) vervalt ook

Op Tweede Pinksterdag maandag 5 juni vervalt de inzameling van het bedrijfsafval. Deze route wordt op dinsdag 6 juni ingehaald.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply