Evenementen Nieuws

“Ein-de-lijk… Hoogezand heeft weer een échte groenteboer”

Hoogezand – Al enkele jaren moesten inwoners van Hoogezand het stellen zonder groenteboer. In het winkelcentrum ‘De Hooge Meeren’ zitten allerlei winkels, maar een groenteboer was er nog niet aanwezig. Tot vandaag, woensdag 12 april; De Fruitmaster heeft een groente- en fruitzaak geopend in het winkelcentrum. De zaak is te vinden aan de buitenkant, naast de Zeeman.

Hoogezandsters die naar een échte groenteboer wilden moesten naar Sappemeer, daar zit er nog wel één. Dat is vanaf nu niet meer nodig. Maar, ook supermarkten verkopen natuurlijk wel groenten, echter is het gevoel daarbij toch altijd nét even wat anders.

De Fruitmaster is naast dat het zeer verse producten aanbiedt ook nog eens goedkoop. De eigenaresse wist te vertellen dat van 80% van alle producten die De Fruitmaster verkoopt de verkoopprijs onder de verkoopprijs van de supermarkt ligt.

Ook veel klanten zijn blij met de terugkeer van een groenteboer in het winkelcentrum. Medewerkers zeggen dat het erg druk is sinds de zaak vanochtend vroeg geopend is. Ook veel oude mensen woonachtig in de flats nabij het centrum komen een kijkje nemen.

Een oudere dame komt met haar rollator de winkel uit en ziet mij staan met de fotocamera ; “Zo, ik eet lekkere verse bloemkool vanavond, ein-de-lijk is er weer een échte groenteboer in Hoogezand” en ze vervolgt haar weg.

Wij van DitisMiddenGroningen.nl wensen De Fruitmaster veel succes met de nieuwe winkel! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply