Nieuws

SP-fractie: Provincie moet actie ondernemen tegen niet-werkende incheckpalen Arriva

Hoogezand-Sappemeer/Zuidbroek – Treinreizigers raken steeds vaker geïrriteerd als ze moeten in- of uitchecken. Regelmatig werken de incheckpalen van vervoerder Arriva niet. De SP-fractie in de Provinciale Staten is van mening dat de maat vol is. De ergernis speelt al geruime tijd en het moet nu maar eens afgelopen zijn. De fractie heeft de provincie gevraagd om maatregelen te nemen tegen vervoerder Arriva. Op het station van Veendam werkt bijvoorbeeld al geruime tijd maar één paal. Ook in Hoogezand-Sappemeer zijn de palen regelmatig kapot en een bron van ergernis. Reizigers staan lang te wachten voor de palen en missen hierdoor soms zelfs hun trein of busaansluiting. Een voorgestelde oplossing is het plaatsen van extra palen op de stations; als er dan één defect is staan er nog meerdere om de drukte op te vangen.

Een in- en uitcheckpaal van arriva op het station in Groningen

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply